Samacka /Careva Dzamija

Sve o Religijama

Moderator/ica: Sc@ref@ce

Samacka /Careva Dzamija

PostPostao/la Zeleni Kadar » 12 dec 2009, 20:48

Na starome sajtu smo imali tu temu pa nebih bilo lose moke ako posjedijes sve ono sto je dosada napisano oko te dzamije da ubacis cisto iz razloga da se nebih ponavljali i nebih bilo lose da se nastavi sa daljnim informacijama odnosno dokle je trenutnose doslo sa izgradnjom odnosno obnovom Careve Dzamije u Samcu.
Prema poslednjim informacijama u toku su radovi na krovu dzamije.Ako neko posjeduje vise ibformacija bilo bih pozeljno da ih napise a isto tako nebih bilo lose da se na kraju 2009 godine napravi i jedan izvjestaj sta je i koliko je uradjeno ko su bili oni koji su to aktinnost proveli u djelo ko je sve uzeo ucesca i na koji nacin!
Zeleni Kadar

Re: Samacka /Careva Dzamija

PostPostao/la mokeeee » 13 dec 2009, 01:53

mogu sve ubaciti textove samo sto niko nije vise pod ondasnjim nickovima registrovat... :(
mokeeee

Re: Samacka /Careva Dzamija

PostPostao/la Zeleni Kadar » 13 dec 2009, 13:52

Ma nickovi nisu bitni znamo se mi i bez toga bitno je da je sacuvano ono sto je vec napisano da sada nebih ponovo to pisali vec bih se islo sa samo nastavkom informacija odnosno novim izvjestajima ja cu ti pokusati da napravim jedan video klip sa ljetnjosega okupljanja na temeljima Dzamije.Imam negdje to snimjleno.
Zeleni Kadar

Natrag na Religija